Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

За контейнерите за строителни отпадъци

За контейнерите за строителни отпадъци

Цените за наем на контейнерите за строителни отпадъци

Цената на изхвърлянето на строителния отпадък в контейнерите за строителни отпадъци зависи от обема и срока на наема му. Също така от местоположението на обекта. Класът на отпадъците също влияе върху тарифата. Така например, цената за извозването на почва е по-висока от извозването на твърди битови или строителни отпадъци.

Ако контейнерът е необходим за извозване на строителни отпадъци, тогава при избора на оптималния обем можете да се съсредоточите върху таблицата за плътност на строителните материали.

Можете също да се свържете с диспечера и след изясняване на въпроси, нашият служител ще избере най-подходящата опция за Вашия обект. Не е необходимо да наемате контейнери за боклук: можете да сключите договор за редовна поддръжка и специална техника ще пристига на обекта Ви с удобна за вас честота. В някои случаи тази форма на сътрудничество е по-евтина за нашите клиенти от единични поръчки на голям контейнер.

При събаряне на сгради и постройки са необходими големи контейнери за строителни отпадъци. Те са удобни за съхранение на парчета бетон, дълги дъски и други обемисти отпадъци. Ако е необходимо, на обекта се инсталира повече от един бункер, а няколко.

Контейнерите за строителни отпадъци се различават по вид и обем:

Контейнери от 8 м3 са оптимално подходящи за изхвърляне на строителни материали след ремонт на апартамент или вила. Използват се и за натрупване и извозване на битови и неопасни отпадъци. За транспортиране контейнерите се товарват на камион за боклук с помощта на портален повдигащ механизъм, разположен в задната част на машината. За извозване на едрогабаритни строителни отпадъци се използват контейнери от 20 м3.

Ако се демонтират стари сгради или се разчиства територията за бъдещо застрояване, първо се поръчват такива контейнери. Те също се натоварват автоматично в камиона за боклук или пък изобщо не се свалят от камиона: малката височина на прага на резервоара позволява отпадъците да се съхраняват, без да се разтоварват от камиона.

Голям контейнер за смет 27 м3 се поръчва за извозване на големи, но не тежки строителни отпадъци. Механизираното натоварване се извършва през горния ръб на страната. Контейнерите за строителен отпадък 40 m3 са оборудвани с допълнителни усилващи ребра, които помагат да се избегне деформация при преместване на тежки отпадъци. Тези контейнери се монтират  на големи строителни обекти. Удобни са и за транспортиране на голямо количество остатъци от дърводобив или дълги дъски, останали след демонтажа на дървени постройки.

Може да се поръча голям вместим контейнер за смет при дългосрочно ползване. Или натрупаният строителен отпадък да се натовари веднага, при пристигането на камиона за извозване. Когато правите Вашата заявка, вземете предвид не само обема на контейнера за строителен отпадък, но и неговата маса. Тъй като тези параметри влияят върху товароносимостта на превозното средство за извозване на отпадъка.

Информация за „Основи на рециклирането на отпадък“ можете да намерите тук.

Последни публикации

преработка на метали

Етапи на преработка на метали

Сортиране при преработка на метали Поетапният подход към преработка на метали позволява получаването на висококачествени суровини. Акцентът е върху етапа на сортиране. Черните и цветните метали трябва да се разделят в различни купчини. Други задачи на служителите на предприятието са: сортиране на материала за преработка на метали по габаритни размери; разделяне на металите по химични […]

Вижте повече
Преработка на метал | Рециклиране на метал

Преработка на метал

Благодарение на възможността да се рециклира вторичен метален скрап, ние получаваме достатъчно нов метал, който може да бъде използван за различни цели. Важно е да отбележим, че преработка на метал или още казано рециклиране се извършва многократно и въпреки това той няма да загуби свойствата си. Такъв резултат обаче може да се получи само, ако към […]

Вижте повече
Защо е нужно преработваne хартията?

Защо е нужно да се преработва хартията?

Процесът на преработване на хартия и картон е преди всичко спасяване на дървета и в резултат на това грижа за околната среда и чистия въздух.   Освен това това е и бизнес, който практически няма конкуренция. Защо е така? При подаване на бизнес план за получаване на субсидии от държавата за откриване или развитие на […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™