Доставка на контейнери под наем за строителен отпадък в София и региона. Над 11 години Зашеви-Транс ООД е утвърден авторитет в областта на къртачни услуги и извозване на строителни отпадъци с контейнери с различен обем в София. Квалифицираният ни екип е отлично подготвен и мотивиран, да предостави на своите клиенти отлично качество на достъпна цена. Служителите и работниците ни преминават минават ежегодни обучения и инструктажи, за да повишават постоянно квалификацията си и ефективността си. Тези, които ни познават могат да го потвърдят.

Гордеем се също с лоялността на нашите служители, който са в нашата фирма вече поредна година. В наше лице те припознават добър работодател и място за реализация с отлична социална политика. Ние знаем колко е важно това за да имаме добри професионалисти и работници на смяна. Това се вижда и от нашите клиенти.
Ние разполагаме с с голям брой контейнери под наем с вместимост от 4 куб.м. до 7 куб.м. Извозваме строителни отпадъци и едър боклук със самосвали и камиони от 2 куб.м. (2.5 тона) до 4 куб.м. (5 тона).  Доставяме строителни и инертни материали от борси и тържища директно до Вашия апартамент, офис или къща само с едно обаждане по телефона. Това е услуга, която ще Ви спести огромно количество време и нерви. А за нас от Зашеви Транс това е ежедневна работа, която вършим с желание и коректност.

Изисквания при депониране на строителен отпадък с контейнери

Работим по Европейските норми на безопасност на труда и спазваме най-висок стандарт на работа и всички предписания на Столична община. Предаваме обектите си чисти така, че клиентите ни да продължат спокойно с ремонтните дейности. Всички контейнери за едър боклук се транспортират от специални камиони до оторизираните сметища, където боклукът се депонира. Фирма надлежно заплаща всички нужни такси към местните общини спазвайки стандартите за нормален бизнес в страната.
Доверете ни се! Стотици клиенти вече го направиха и взеха контейнери под наем от нас.

контейнери под наем

Споделете в: