Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта от допълнителни услуги. Във всеки случай обръщането към професионалисти е много по-изгодно от саморазчистването и опустошаването на територията.

Има фирми кото се занимават с извозване на строителни отпадъци

Съществъват специализираните фирми, които осигуряват събирането и извозването на всякакви количества строителни и едрогабаритни отпадъци. За събиране на строителни боклуци се използват контейнери с голяма вместимост, които се транспортират със специализирани автомобили.

Предлагат се контейнери за обработка на големи количества строителни боклуци, насипни и тежки отпадъци, за използване на строителни площадки и в райони, където се извършват основни ремонти. За по-малки количества строителни боклуци по-добро решение са специалните чували.

 Разрешено е изхвърлянето в контейнера за строителни отпадъци:

  • строителни боклуциот строителство и реконструкция (бетон, циментови и стоманобетонни конструкции, тухли, керемиди, керамични и гипсови материали, дървен материал и др.);
  • боклуци от производството на строителни материали;
  • отпадъци в резултат на почистването на територията (клони на дървета, храсти, миналогодишни листа, трева и др.);
  • отпадъци от ремонт на улици, т.е. твърди отпадъци от пренастилка на пътища;
  • пръст, отнета по време на строителството, която не може да се използва на това място.

Не трябва да се изхвърля в контейнера за строителен боклук:

  • гуми;
  • всякакъв вид масло;
  • луминесцентни лампи, термометри;
  • акумулатори, батерии;
  • аерозоли, химикали, бои и техните опаковки.

Наем на контейнери за строителния боклук

Доставка на контейнери и извозване на строителни отпадъци се извършва в удобен за клиента ден и час по предварително съгласуван график. Важно е да поръчате правилния размер на контейнера, за да избегнете препълване или недопълване.

Контейнерът за строителния боклук е метална конструкция от отворен или затворен тип. Всички контейнери за строителния боклук отговарят на изискванията на европейския стандарт.

Вие можете да се консултирате предварително със специалистите на фирмата и да се договорите за количеството строителни отпадъци за извозване и разходите. Тогава премахването на строителните отпадъци ще се извърши без никакви сложности.

Повече прочетете тук.

Последни публикации

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори е модел, образец за индустрията за съхранение на енергия. Знаем за концепцията и предимствата на кръговата икономика. Най-важната част от това е наличието не само на процеси за рециклиране на използвани стоки, но и на изградена, безопасна инфраструктура за събиране и транспортиране на скрап. Както нараства използването наакумулаторните батерии в търговски […]

Вижте повече
Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия

Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия

Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия Съвършено ясно е, че рециклирането на хартия и продукти от рециклирана хартия е изключително важна процедура за производство на полезни продукти на възможно най-ниска цена. Изучавайки какво се прави от отпадъчна хартия, първо трябва да се запознаете с най-простия и популярен продукт. Това е крафт хартия. Крафт хартията […]

Вижте повече
отпадъчна хартия за рециклиране

Какво е отпадъчна хартия за рециклиране?

Отпадъчна хартия за рециклиране се наричат продукти, които трябва да бъдат допълнително обработени за последваща повторна употреба, т.е. да бъдат рециклирани. Въпреки, че в ежедневието се използват голямо разнообразие от „хартиени“ неща, не всички са отпадъчна хартия за рециклиране. Например, кашонът за млечни продукти е нерециклируем многослоен полимер. Или „хартиената“ чаша, която е обработена с […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™