Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта от допълнителни услуги. Във всеки случай обръщането към професионалисти е много по-изгодно от саморазчистването и опустошаването на територията.

Има фирми кото се занимават с извозване на строителни отпадъци

Съществъват специализираните фирми, които осигуряват събирането и извозването на всякакви количества строителни и едрогабаритни отпадъци. За събиране на строителни боклуци се използват контейнери с голяма вместимост, които се транспортират със специализирани автомобили.

Предлагат се контейнери за обработка на големи количества строителни боклуци, насипни и тежки отпадъци, за използване на строителни площадки и в райони, където се извършват основни ремонти. За по-малки количества строителни боклуци по-добро решение са специалните чували.

 Разрешено е изхвърлянето в контейнера за строителни отпадъци:

  • строителни боклуциот строителство и реконструкция (бетон, циментови и стоманобетонни конструкции, тухли, керемиди, керамични и гипсови материали, дървен материал и др.);
  • боклуци от производството на строителни материали;
  • отпадъци в резултат на почистването на територията (клони на дървета, храсти, миналогодишни листа, трева и др.);
  • отпадъци от ремонт на улици, т.е. твърди отпадъци от пренастилка на пътища;
  • пръст, отнета по време на строителството, която не може да се използва на това място.

Не трябва да се изхвърля в контейнера за строителен боклук:

  • гуми;
  • всякакъв вид масло;
  • луминесцентни лампи, термометри;
  • акумулатори, батерии;
  • аерозоли, химикали, бои и техните опаковки.

Наем на контейнери за строителния боклук

Доставка на контейнери и извозване на строителни отпадъци се извършва в удобен за клиента ден и час по предварително съгласуван график. Важно е да поръчате правилния размер на контейнера, за да избегнете препълване или недопълване.

Контейнерът за строителния боклук е метална конструкция от отворен или затворен тип. Всички контейнери за строителния боклук отговарят на изискванията на европейския стандарт.

Вие можете да се консултирате предварително със специалистите на фирмата и да се договорите за количеството строителни отпадъци за извозване и разходите. Тогава премахването на строителните отпадъци ще се извърши без никакви сложности.

Повече прочетете тук.

Последни публикации

За контейнерите за строителни отпадъци

За контейнерите за строителни отпадъци

Цените за наем на контейнерите за строителни отпадъци Цената на изхвърлянето на строителния отпадък в контейнерите за строителни отпадъци зависи от обема и срока на наема му. Също така от местоположението на обекта. Класът на отпадъците също влияе върху тарифата. Така например, цената за извозването на почва е по-висока от извозването на твърди битови или строителни […]

Вижте повече
Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта […]

Вижте повече
Кога е необходим строителен контейнер

Кога е необходим строителен контейнер?

В процеса на ремонт или строителство се генерира огромно количество отпадъци. Тогава е от значение правилно и своевременно да организират бързото извозване на строителния отпадък, бетона и тухлите. Никой не желае да натрупва строителни отпадъци, които сами няма да се извозят, нито да стига до плащане на глоби. Именно в такъв момент ви трябва строителен […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™