Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта от допълнителни услуги. Във всеки случай обръщането към професионалисти е много по-изгодно от саморазчистването и опустошаването на територията.

Има фирми кото се занимават с извозване на строителни отпадъци

Съществъват специализираните фирми, които осигуряват събирането и извозването на всякакви количества строителни и едрогабаритни отпадъци. За събиране на строителни боклуци се използват контейнери с голяма вместимост, които се транспортират със специализирани автомобили.

Предлагат се контейнери за обработка на големи количества строителни боклуци, насипни и тежки отпадъци, за използване на строителни площадки и в райони, където се извършват основни ремонти. За по-малки количества строителни боклуци по-добро решение са специалните чували.

 Разрешено е изхвърлянето в контейнера за строителни отпадъци:

  • строителни боклуциот строителство и реконструкция (бетон, циментови и стоманобетонни конструкции, тухли, керемиди, керамични и гипсови материали, дървен материал и др.);
  • боклуци от производството на строителни материали;
  • отпадъци в резултат на почистването на територията (клони на дървета, храсти, миналогодишни листа, трева и др.);
  • отпадъци от ремонт на улици, т.е. твърди отпадъци от пренастилка на пътища;
  • пръст, отнета по време на строителството, която не може да се използва на това място.

Не трябва да се изхвърля в контейнера за строителен боклук:

  • гуми;
  • всякакъв вид масло;
  • луминесцентни лампи, термометри;
  • акумулатори, батерии;
  • аерозоли, химикали, бои и техните опаковки.

Наем на контейнери за строителния боклук

Доставка на контейнери и извозване на строителни отпадъци се извършва в удобен за клиента ден и час по предварително съгласуван график. Важно е да поръчате правилния размер на контейнера, за да избегнете препълване или недопълване.

Контейнерът за строителния боклук е метална конструкция от отворен или затворен тип. Всички контейнери за строителния боклук отговарят на изискванията на европейския стандарт.

Вие можете да се консултирате предварително със специалистите на фирмата и да се договорите за количеството строителни отпадъци за извозване и разходите. Тогава премахването на строителните отпадъци ще се извърши без никакви сложности.

Повече прочетете тук.

Последни публикации

Защо е нужно преработваne хартията?

Защо е нужно да се преработва хартията?

Процесът на преработване на хартия и картон е преди всичко спасяване на дървета и в резултат на това грижа за околната среда и чистия въздух.   Освен това това е и бизнес, който практически няма конкуренция. Защо е така? При подаване на бизнес план за получаване на субсидии от държавата за откриване или развитие на […]

Вижте повече
рециклиране на стъкло

Целият процес на рециклиране на стъкло

Рециклиране на стъкло и преработката му е много важна област в цялата индустрия за работа с промишлени и човешки отпадъци. Рециклирането като начин за спасяване на природата Необходимо е да опазваме природата около нас, да съхраняваме невъзобновимите естествени химични елементи и ресурси. В повечето развити икономики този проблем отдавна е разрешен. Ефективността на рециклиране на […]

Вижте повече
Рециклиране на пластмаса

Рециклиране на пластмаса

Производството на пластмасови изделия нараства всяка година. Това са шишета, кофички, кутии, тави, палети, пликове, чували, опаковки, етикети, фолио, тиксо, различни плафони, завеси, табели, мрежи, решетки, папки, изкуствени тревни настилки, филтърни тръби и още много други продукти. Важено е да има процес на рециклиране на пластмаса. Прочетете повече за това тук. Количеството пластмасови отпадъци се […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™