Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

Строителните отпадъци и как е правилно да се освободим от тях

Строителните отпадъци

Строителните отпадъци са истинска грижа и могат да се превърнат в проблем, те са съпътстващи при всяко преместване, ремонт или строителни работи.

Строителните отпадъци са обемни, хетерогенни, често  токсични и е нужно да се освободите от тях възможно най-бързо.

Нашата фирма се занимава успешно с извозването на строителни отпадъци. Тази услуга е много търсена, тъй като строителните работи в днешно време са много интензивни.

Ние сме „Зашеви Транс“ ООД, София, ул. Орчо Войвода 8. Овча Купел. Телефон за връзка с нас: 0898-450-631.

Възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци

За да осигурим на нашите клиенти максимално удобство, ние предлагаме различни възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци.

Клиентът може да натрупва строителни отпадъци в контейнери или на определено място за съхранение на отпадъци, след което да направи поръчка и нашите специалисти своевременно ще извозят напълнените контейнери.

Или клиентът може просто да се обади на нашия телефон без да извършва подготвителна работа и нашият екип ще извърши събирането и извозването на строителния боклук.

Свързвайки се с нас, Вие напълно се освобождавате от проблема за складирането и съхранението на строителните отпадъци. След като боклукът напусне Вашия терен, по-нататъшната му съдба напълно престава да Ви тревожи.

Извършването на основен ремонт е стресиращо за всички. А за строеж, какво има да говорим, стресът е в пъти повече.

Строежът на къща се извършва от професионални строители, Вие просто трябва да контролирате този процес (или да наемете майстор). И след това идва този ден, когато строителството приключва и можете да се преместите в новия дом.

Но не всичко е толкова просто: огледайте се, какво виждате?

Планини от строителни отпадъци, а не облагороден район. Обикновено строителството на вила продължава от няколко месеца до няколко години. Представете си колко боклук се натрупва за това време. Премахването на строителните отпадъци придобива глобален мащаб.

От площадката трябва да се премахнат скрап, парчета от тухли, различни видове покрития, цимент и неизползван пясък и много други. Може да се нуждаете от повече от един камион за извозване на строителни отпадъци. Не може да става дума за самостоятелно извозване на боклука, използване на лек автомобил или дори превозно средство с малък тонаж. Можете, разбира се, да опитате, но процесът на почистване ще отнеме невероятно време и енергия. Не забравяйте, че този строителен отпадък също трябва да бъде натоварен и след това разтоварен.

Хубавото е, че има хора, които ще помогнат за много бързото отстраняване на строителните отпадъци, защото когато работи екип от специалисти, работата напредва няколко пъти по-бързо.

Последни публикации

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори

Рециклиране на оловно-киселинните акумулатори е модел, образец за индустрията за съхранение на енергия. Знаем за концепцията и предимствата на кръговата икономика. Най-важната част от това е наличието не само на процеси за рециклиране на използвани стоки, но и на изградена, безопасна инфраструктура за събиране и транспортиране на скрап. Както нараства използването наакумулаторните батерии в търговски […]

Вижте повече
Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия

Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия

Рециклиране на хартия и продукти от рециклирана хартия Съвършено ясно е, че рециклирането на хартия и продукти от рециклирана хартия е изключително важна процедура за производство на полезни продукти на възможно най-ниска цена. Изучавайки какво се прави от отпадъчна хартия, първо трябва да се запознаете с най-простия и популярен продукт. Това е крафт хартия. Крафт хартията […]

Вижте повече
отпадъчна хартия за рециклиране

Какво е отпадъчна хартия за рециклиране?

Отпадъчна хартия за рециклиране се наричат продукти, които трябва да бъдат допълнително обработени за последваща повторна употреба, т.е. да бъдат рециклирани. Въпреки, че в ежедневието се използват голямо разнообразие от „хартиени“ неща, не всички са отпадъчна хартия за рециклиране. Например, кашонът за млечни продукти е нерециклируем многослоен полимер. Или „хартиената“ чаша, която е обработена с […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™