Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон -Нед 08:00 - 20:00

Без почивен ден

Строителните отпадъци и как е правилно да се освободим от тях

Строителните отпадъци

Строителните отпадъци са истинска грижа и могат да се превърнат в проблем, те са съпътстващи при всяко преместване, ремонт или строителни работи.

Строителните отпадъци са обемни, хетерогенни, често  токсични и е нужно да се освободите от тях възможно най-бързо.

Нашата фирма се занимава успешно с извозването на строителни отпадъци. Тази услуга е много търсена, тъй като строителните работи в днешно време са много интензивни.

Ние сме „Зашеви Транс“ ООД, София, ул. Орчо Войвода 8. Овча Купел. Телефон за връзка с нас: 0898-450-631.

Възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци

За да осигурим на нашите клиенти максимално удобство, ние предлагаме различни възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци.

Клиентът може да натрупва строителни отпадъци в контейнери или на определено място за съхранение на отпадъци, след което да направи поръчка и нашите специалисти своевременно ще извозят напълнените контейнери.

Или клиентът може просто да се обади на нашия телефон без да извършва подготвителна работа и нашият екип ще извърши събирането и извозването на строителния боклук.

Свързвайки се с нас, Вие напълно се освобождавате от проблема за складирането и съхранението на строителните отпадъци. След като боклукът напусне Вашия терен, по-нататъшната му съдба напълно престава да Ви тревожи.

Извършването на основен ремонт е стресиращо за всички. А за строеж, какво има да говорим, стресът е в пъти повече.

Строежът на къща се извършва от професионални строители, Вие просто трябва да контролирате този процес (или да наемете майстор). И след това идва този ден, когато строителството приключва и можете да се преместите в новия дом.

Но не всичко е толкова просто: огледайте се, какво виждате?

Планини от строителни отпадъци, а не облагороден район. Обикновено строителството на вила продължава от няколко месеца до няколко години. Представете си колко боклук се натрупва за това време. Премахването на строителните отпадъци придобива глобален мащаб.

От площадката трябва да се премахнат скрап, парчета от тухли, различни видове покрития, цимент и неизползван пясък и много други. Може да се нуждаете от повече от един камион за извозване на строителни отпадъци. Не може да става дума за самостоятелно извозване на боклука, използване на лек автомобил или дори превозно средство с малък тонаж. Можете, разбира се, да опитате, но процесът на почистване ще отнеме невероятно време и енергия. Не забравяйте, че този строителен отпадък също трябва да бъде натоварен и след това разтоварен.

Хубавото е, че има хора, които ще помогнат за много бързото отстраняване на строителните отпадъци, защото когато работи екип от специалисти, работата напредва няколко пъти по-бързо.

Последни публикации

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци на строителни обекти

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци Планирайте напред Ръководителите на проекти са отговорни за изготвянето на план на сградата преди започване. Внимателното планиране и правилната организация означават, че се допускат по-малко грешки и водят до по-малко загуби на материали на сайтовете за работа. Преди да започне изграждането, подробен план включва следното за намаляване […]

Вижте повече
най-рециклируемите материали

Кои са най-рециклируемите материали?

Най-рециклируемите материали От 1960 г. насам количеството боклук, заровено на сметища, се е удвоило почти два пъти, което води до изчерпване на мястото и често преливане. Проблемите с околната среда, причинени от депата, са безброй. Вариращи от пожари на депа и последващо изпускане на газ до сериозни атмосферни и хидрологични ефекти. Положително въздействие върху света […]

Вижте повече
Строителните отпадъци

Строителните отпадъци и как е правилно да се освободим от тях

Строителните отпадъци са истинска грижа и могат да се превърнат в проблем, те са съпътстващи при всяко преместване, ремонт или строителни работи. Строителните отпадъци са обемни, хетерогенни, често  токсични и е нужно да се освободите от тях възможно най-бързо. Нашата фирма се занимава успешно с извозването на строителни отпадъци. Тази услуга е много търсена, тъй […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™