Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

Строителните отпадъци и как е правилно да се освободим от тях

Строителните отпадъци

Строителните отпадъци са истинска грижа и могат да се превърнат в проблем, те са съпътстващи при всяко преместване, ремонт или строителни работи.

Строителните отпадъци са обемни, хетерогенни, често  токсични и е нужно да се освободите от тях възможно най-бързо.

Нашата фирма се занимава успешно с извозването на строителни отпадъци. Тази услуга е много търсена, тъй като строителните работи в днешно време са много интензивни.

Ние сме „Зашеви Транс“ ООД, София, ул. Орчо Войвода 8. Овча Купел. Телефон за връзка с нас: 0898-450-631.

Възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци

За да осигурим на нашите клиенти максимално удобство, ние предлагаме различни възможности за организиране на извозването на строителни отпадъци.

Клиентът може да натрупва строителни отпадъци в контейнери или на определено място за съхранение на отпадъци, след което да направи поръчка и нашите специалисти своевременно ще извозят напълнените контейнери.

Или клиентът може просто да се обади на нашия телефон без да извършва подготвителна работа и нашият екип ще извърши събирането и извозването на строителния боклук.

Свързвайки се с нас, Вие напълно се освобождавате от проблема за складирането и съхранението на строителните отпадъци. След като боклукът напусне Вашия терен, по-нататъшната му съдба напълно престава да Ви тревожи.

Извършването на основен ремонт е стресиращо за всички. А за строеж, какво има да говорим, стресът е в пъти повече.

Строежът на къща се извършва от професионални строители, Вие просто трябва да контролирате този процес (или да наемете майстор). И след това идва този ден, когато строителството приключва и можете да се преместите в новия дом.

Но не всичко е толкова просто: огледайте се, какво виждате?

Планини от строителни отпадъци, а не облагороден район. Обикновено строителството на вила продължава от няколко месеца до няколко години. Представете си колко боклук се натрупва за това време. Премахването на строителните отпадъци придобива глобален мащаб.

От площадката трябва да се премахнат скрап, парчета от тухли, различни видове покрития, цимент и неизползван пясък и много други. Може да се нуждаете от повече от един камион за извозване на строителни отпадъци. Не може да става дума за самостоятелно извозване на боклука, използване на лек автомобил или дори превозно средство с малък тонаж. Можете, разбира се, да опитате, но процесът на почистване ще отнеме невероятно време и енергия. Не забравяйте, че този строителен отпадък също трябва да бъде натоварен и след това разтоварен.

Хубавото е, че има хора, които ще помогнат за много бързото отстраняване на строителните отпадъци, защото когато работи екип от специалисти, работата напредва няколко пъти по-бързо.

Последни публикации

За контейнерите за строителни отпадъци

За контейнерите за строителни отпадъци

Цените за наем на контейнерите за строителни отпадъци Цената на изхвърлянето на строителния отпадък в контейнерите за строителни отпадъци зависи от обема и срока на наема му. Също така от местоположението на обекта. Класът на отпадъците също влияе върху тарифата. Така например, цената за извозването на почва е по-висока от извозването на твърди битови или строителни […]

Вижте повече
Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта […]

Вижте повече
Кога е необходим строителен контейнер

Кога е необходим строителен контейнер?

В процеса на ремонт или строителство се генерира огромно количество отпадъци. Тогава е от значение правилно и своевременно да организират бързото извозване на строителния отпадък, бетона и тухлите. Никой не желае да натрупва строителни отпадъци, които сами няма да се извозят, нито да стига до плащане на глоби. Именно в такъв момент ви трябва строителен […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™