Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон -Нед 08:00 - 20:00

Без почивен ден

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци на строителни обекти

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

  1. Планирайте напред

Ръководителите на проекти са отговорни за изготвянето на план на сградата преди започване. Внимателното планиране и правилната организация означават, че се допускат по-малко грешки и водят до по-малко загуби на материали на сайтовете за работа. Преди да започне изграждането, подробен план включва следното за намаляване на изхвърлянето на отпадъци:

– Отчитане на потенциални отпадъци

– Осигурете на работната площадка кошчета за рециклиране, компост и отпадъци

– Изчислете точното количество материал, поръчайте само това, което е необходимо

– Идентифицирайте рециклируеми материали

– Обучете работниците за сортиране на отпадъци, произведени

  1. Изберете разумно доставчици

Ако сте отговорни към вашата компания и нейните цели за развитие, изборът на доставчик трябва да подкрепи вашите цели и намерения. Трябва да изберете доставчик, който е най-подходящ за вашите предпочитания за работа, такъв, който няма да ви забави и може да се справи с обхвата на вашия проект. Вашият доставчик трябва да бъде гъвкав с вашия график, защото няма да е от полза за вашата компания, ако не може да сортира вашите материали и да изпразни вашите контейнери своевременно. Отделете време и направете проучване, за да намерите доставчика, който ще е от полза за вашата компания и ще постигнете целите си за професионално развитие.

  1. Рециклирайте това, което не може да се използва многократно

Поставянето на кошчета за рециклиране на работни места, за да могат работниците да сортират материалите, ще помогне да се сведе до минимум количеството във вашия контейнер за смет и в крайна сметка да се намалят отпадъците, които вашата работа създава. Следният списък с материали може да отиде в кошчето за рециклиране.

– асфалт

– тухла

– бетон

– килими

– картон

– гипсокартон

– чакъл

– метал

– хартия

– пластмаси

– дърво (необработено)

  1. Използвайте повторно остатъците, вместо да режете нови материали

За да се намали изхвърлянето на отпадъци на строителните площадки, е важно повторното използване на материали, доколкото е възможно.

– Поставяне на материали, които са в добро състояние, на определено за това място, за да бъдат в безопасност и далеч

– Разглеждайте редовно купчината за повторно използване, за да видите дали намалявате нещо подходящо.

– Насочване на подизпълнители да събират и спестяват скрап в местата за рязане и обработка

  1. Организирайте строителната площадка

Организираната строителна площадка е от решаващо значение за намаляване на грешките. Трябва ясно да маркирате и разделите рециклируемите и контейнерите за отпадъци, за да предотвратите объркване и да увеличите производителността на работните места. Времето е равно на пари.

Последни публикации

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци на строителни обекти

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци Планирайте напред Ръководителите на проекти са отговорни за изготвянето на план на сградата преди започване. Внимателното планиране и правилната организация означават, че се допускат по-малко грешки и водят до по-малко загуби на материали на сайтовете за работа. Преди да започне изграждането, подробен план включва следното за намаляване […]

Вижте повече
най-рециклируемите материали

Кои са най-рециклируемите материали?

Най-рециклируемите материали От 1960 г. насам количеството боклук, заровено на сметища, се е удвоило почти два пъти, което води до изчерпване на мястото и често преливане. Проблемите с околната среда, причинени от депата, са безброй. Вариращи от пожари на депа и последващо изпускане на газ до сериозни атмосферни и хидрологични ефекти. Положително въздействие върху света […]

Вижте повече
Строителните отпадъци

Строителните отпадъци и как е правилно да се освободим от тях

Строителните отпадъци са истинска грижа и могат да се превърнат в проблем, те са съпътстващи при всяко преместване, ремонт или строителни работи. Строителните отпадъци са обемни, хетерогенни, често  токсични и е нужно да се освободите от тях възможно най-бързо. Нашата фирма се занимава успешно с извозването на строителни отпадъци. Тази услуга е много търсена, тъй […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™