Извозване с контейнери, товаро-разтоварни услуги и други от Зашеви Транс ООД

0898-450-631

info@zashevi-trans.com

ул. Орчо Войвода 8

Овча Купел, София

Пон - Съб 08:00 - 17:00

Неделя - почивен ден

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци на строителни обекти

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

5 съвета за намаляване на изхвърлянето на отпадъци

  1. Планирайте напред

Ръководителите на проекти са отговорни за изготвянето на план на сградата преди започване. Внимателното планиране и правилната организация означават, че се допускат по-малко грешки и водят до по-малко загуби на материали на сайтовете за работа. Преди да започне изграждането, подробен план включва следното за намаляване на изхвърлянето на отпадъци:

– Отчитане на потенциални отпадъци

– Осигурете на работната площадка кошчета за рециклиране, компост и отпадъци

– Изчислете точното количество материал, поръчайте само това, което е необходимо

– Идентифицирайте рециклируеми материали

– Обучете работниците за сортиране на отпадъци, произведени

  1. Изберете разумно доставчици

Ако сте отговорни към вашата компания и нейните цели за развитие, изборът на доставчик трябва да подкрепи вашите цели и намерения. Трябва да изберете доставчик, който е най-подходящ за вашите предпочитания за работа, такъв, който няма да ви забави и може да се справи с обхвата на вашия проект. Вашият доставчик трябва да бъде гъвкав с вашия график, защото няма да е от полза за вашата компания, ако не може да сортира вашите материали и да изпразни вашите контейнери своевременно. Отделете време и направете проучване, за да намерите доставчика, който ще е от полза за вашата компания и ще постигнете целите си за професионално развитие.

  1. Рециклирайте това, което не може да се използва многократно

Поставянето на кошчета за рециклиране на работни места, за да могат работниците да сортират материалите, ще помогне да се сведе до минимум количеството във вашия контейнер за смет и в крайна сметка да се намалят отпадъците, които вашата работа създава. Следният списък с материали може да отиде в кошчето за рециклиране.

– асфалт

– тухла

– бетон

– килими

– картон

– гипсокартон

– чакъл

– метал

– хартия

– пластмаси

– дърво (необработено)

  1. Използвайте повторно остатъците, вместо да режете нови материали

За да се намали изхвърлянето на отпадъци на строителните площадки, е важно повторното използване на материали, доколкото е възможно.

– Поставяне на материали, които са в добро състояние, на определено за това място, за да бъдат в безопасност и далеч

– Разглеждайте редовно купчината за повторно използване, за да видите дали намалявате нещо подходящо.

– Насочване на подизпълнители да събират и спестяват скрап в местата за рязане и обработка

  1. Организирайте строителната площадка

Организираната строителна площадка е от решаващо значение за намаляване на грешките. Трябва ясно да маркирате и разделите рециклируемите и контейнерите за отпадъци, за да предотвратите объркване и да увеличите производителността на работните места. Времето е равно на пари.

Последни публикации

За контейнерите за строителни отпадъци

За контейнерите за строителни отпадъци

Цените за наем на контейнерите за строителни отпадъци Цената на изхвърлянето на строителния отпадък в контейнерите за строителни отпадъци зависи от обема и срока на наема му. Също така от местоположението на обекта. Класът на отпадъците също влияе върху тарифата. Така например, цената за извозването на почва е по-висока от извозването на твърди битови или строителни […]

Вижте повече
Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Извозване на строителен боклук със специални за целта контейнери за строителни отпадъци

Поръчвайки си такава услуга от професионална фирма Вие си осигурявате законен начин за извозване на строителни отпадъци. Така ще можете да се отървете от натрупаните строителни боклуци. На клиентите се предоставят удостоверения за извършена работа. Цената на услугата се изчислява индивидуално и зависи от спешността на работата, количеството боклук, отдалечеността на обекта от депата, необходимостта […]

Вижте повече
Кога е необходим строителен контейнер

Кога е необходим строителен контейнер?

В процеса на ремонт или строителство се генерира огромно количество отпадъци. Тогава е от значение правилно и своевременно да организират бързото извозване на строителния отпадък, бетона и тухлите. Никой не желае да натрупва строителни отпадъци, които сами няма да се извозят, нито да стига до плащане на глоби. Именно в такъв момент ви трябва строителен […]

Вижте повече
push-to-call
Powered by WebStation™